Σκυλίσια κρίση

Παρατηρώ πως έχει αυξηθεί απότομα ο αριθμός των αδέσποτων στους δρόμους, και μάλιστα πολλά έχουν περιλαίμιο. Αρκετά είναι μικρόσωμα (και μερικά είναι κουκλιά).

Αντί να κόψουν τον κινητό ή να μην πάρουν iphone οι κάτοχοι τους προτιμούν να ξεφορτωθούν τον σκύλο τους, στα μικρόσωμα τα έξοδα δεν είναι δικαιολογία. Βέβαια είναι και κάμποσοι οι «οικογενειάρχες» που παίρνουν ένα σκυλί γιατί έτσι θέλει το βλαστάρι τους και όταν το βαρεθεί, το πετάνε στο δρόμο (συχνά στην Πεντέλη). Ελπίζω να το βρουν στα παιδιά τους.

Να σας θυμίσω πως το 2004 τα αδέσποτα είχαν εξαφανιστεί από την Αττική και κανείς δεν ανέφερε τίποτα….

4 Σχόλια

  1. phlou...flis on

    έτσι είναι και μετά τα …φορτώνουμε στην πολιτεία.

  2. info press on

    Το καλοκαίρι, αν πας σε ταβέρνα στη Βάρη θα δεις ότι τα πετάνε από το αυτοκίνητο και μετά γκαζάρουν και τα καϋμένα τρέχουν, πίσω από το αυτοκίνητο.

  3. tiktos on

    Αφού πρώτα κάναμε το κομμάτι μας σε γνωστούς και φίλους,αφού πληρώσαμε από 300 εως1000 ευρώ το κουτάβικαι έμαθαν όλοι την αξία του ξάφνου καταλάβαμε ότι αυτό το πλάσμα είναι ζωντανό και έχει ανάγκη από φροντίδα.Ωχούυυυυ,θα κάτσω να σκάσω τώρα.το αμολάω στο δρόμο και ότι βγεί.Αν είναι τυχερό θα το μαζέψει κάποιος.Αν είναι λιγότερο τυχερό θα το σκοτώσει αυτοκίνητο.Αν είναι πολύ άτυχο θα ζήσει πεινασμένο μέχρι το επόμενο»2004″.
    Είμαι σίγουρος ότι ο κάθε καραγκιόζης με την ίδια ευκολία θα πούλαγε και το παιδί του.Και μην ακούω μ@@λ@ες για την κρίση.Ένα πιατάκι φαγητό θέλει και αγάπη.Και γιατί ρε καραγκιοζάκια δεν μαζέυατε κανέναν κοπράκο από τον δρόμο παεά μου θέλατε και χάσκι;
    Θέλετε να σας φορέσω ένα παλτό και να σας αμολύσω στην έρημο;

    ΥΓ συγνώμη ρε σπιζαετέ αν παραφέρθηκα αλλά έχω μαζέψει έξι και ξέρω τι λέω.

    • spizaetos on

      Α, ο κόπρος δεν εντυπωσιάζει τον κόσμο.

      Θα μπορούσαν πρώτα να βάζουν καμιά αγγελία για να χαρίσουν τον σκύλο που θέλουν να ξεφορτωθούν, σίγουρα σε πολλές περιπτώσεις θα βρισκόταν κάποιος.


Σχολιάστε