Καταραμένο ΣτΕ, εμποδίζεις την σωτηρία μας

“Αν στερήσουμε στους «νέους», εν προκειμένω στη δεύτερη μεταναστευτική γενιά, την αυτοδίκαιη δυνατότητα συμπερίληψης στον ελληνικό λαό μετά έξι χρόνια παρακολούθησης του ελληνικού σχολείου, απλώς στερούμε από την πολιτική μας κοινότητα μια μεγάλη δύναμη αναζωογόνησης, η οποία έχει αποδειχθεί σωσίβιο για τα περισσότερα από τα κράτη που διαχειρίστηκαν το μέλλον μειζόνων μεταναστευτικών πληθυσμών.”

Μάλιστα. Τάδε έφη Δημήτης Χριστόπουλος, ο οποίος είναι πανεπιστημιακός και Πρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Και φυσικά υπάρχει και το γνωστό επιχείρημα του συμψηφισμού «Το έθνος -το ελληνικό έθνος εν προκειμένω-είναι μια ζωντανή συλλογικότητα συνειδήσεων, η οποία χρωστά τη δύναμή της στην κινητικότητά της. Πάντα κάποιοι «νέοι» θα μπαίνουν και κάποιοι «παλιοί» θα βγαίνουν. Αλήθεια, λίγοι Ελληνες έγιναν Αμερικανοί; Αυτό διδάσκει η ιστορία της μετανάστευσης προς την Ελλάδα και της αποδημίας από την Ελλάδα.»

Πως ακριβώς ένας απόφοιτος Δημοτικού είναι “ μεγάλη δύναμη αναζωογόνησης” και “ σωσίβιο” στη σημερινή εποχή, όπου το ζητούμενο είναι τα καλά μυαλά, δηλαδή όσοι έχουν αξιόλογες σπουδές, είναι ένα ζήτημα. Εκτός κι αν γυρίσουμε στις αρχές του 20ου αιώνα. Οι Γερμανοί που ξέρουν κάτι παραπάνω, δέχονται μόνο αποφοίτους πανεπιστημίων που γνωρίζουν ήδη Γερμανικά.

Μην ξεχνάμε επίσης πως οι μουσουλμάνοι ΔΕΝ ενσωματώνονται στις δυτικές κοινωνίες, ούτε πρόκειται να ενσωματωθούν στην δική μας.

Αλλά πάνω απ’ όλα τα δικαιώματα. Πάνω από 2 δις άνθρωποι ζουν ανατολικά μας, όλοι αυτοί στο όνομα των δικαιωμάτων μπορούν να έρθουν εδώ, να κάνουν και από 5 παιδιά και να μας σώσουν. Μήπως να ενισχύσουμε την Ελληνική οικογένεια για να σωθούμε μόνοι μας; Λέω εγώ…

Advertisements

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: