Έφυγε και ο Ταγίπ

Ήρθε ο Ταγίπ, δεν υποχώρησε σε τίποτα, υπογράψαμε κάτι συμϕωνίες – οι περισσότερες της πλάκας- έφυγε, δώσαμε χαρά στη Ρεπούση και στα κολλητάρια της στον ΔΟΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ με τις αλλαγές των βιβλίων ιστορίας που έρχονται.

Όλοι ικανοποιημένοι εκτός από κάτι αλήτες ακροδεξιούς (σε αυτή τη χώρα όποιος ξεϕεύγει από την γραμμή των συριζαίων είναι ακροδεξιός). Ο Ταγίπ μάλλον θα δέχεται και 1000 λαθρομετανάστες μετανάστες, συγγνώμη για το ακροδεξιό μου ολίσθημα. Λοιπόν, όλο αυτό το τεράστιο νούμερο θα το δέχεται πίσω. Ελπίζω σε διαμαρτυρίες από όλον τον κόσμο, δεν είναι δυνατον να κουτσουρεύουμε έτσι το μέλλον της χώρας και το πολιπολιτισμικό μοντέλο. Ευτυχώς όμως ο Ταγίπ δεν δεσμεύτηκε για αυτό το θέμα, οπότε υπάρχει ελπίδα. Εμείς θα τους στηρίξουμε στην ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων του 2020 μιας και οι Ολυμπιακοί αγώνες προάγουν την ϕιλία μεταξύ των λαων, άλλωστε ο υποτελής πρέπει να είναι καλό παιδί.

Σαν καλό αϕεντικό, έδωσε και εντολή στους δημοσιογράϕους να μην γράϕουν για τις παραβιάσεις. Μπορεί να μας κάνει και την χάρη να βάλει τα αεροσκάϕη της χώρας του να υποβάλουν και σχέδια πτήσης για τις παραβιάσεις. Α, θα διευκολύνουμε την εξαγορά μας τις τουρκικές επενδύσεις, αφού δεν καταφέραμε και πολλά με τον πολιτισμένο κόσμο. Μιλάμε για ιστορική επίσκεψη, όχι αστεία. Και όποιος διαϕωνεί είναι ακροδεξιός, μην ξεχνιόμαστε.

Advertisements

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: