Χωμενίδης

Τον εκτιμώ σαν συγγραφέα – αν και γράφει κάπως “τηλεοπτικά”,τα βιβλία του διαβάζονται ευχάριστα. αλλά με εκπλήσσει αρνητικά το ό,τι πιστεύει στο Πασοκ και τον Γ. Παπανδρέου, όπως μπορείτε να δείτε στην συνέντευξη του στη Lifo.

Εγγονός του Β. Νεφελούδη, μάλλον δεν έχει αποφύγει την αριστερή κατήχηση η οποία για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω αντί να ενισχύσει μαζικά το ΚΚΕ, ενίσχυσε το….ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι ούτε ηλίθιος, ούτε τον έχει διορίσει το ΠΑΣΟΚ για να τους χρωστάει. Ήταν μάλιστα στην ομάδα που έφτιαχνε τους λόγους του Παπανδρέου, ο οποίος …»έχει μια εναλλακτική, προχωρημένη πλευρά και μια φυσική ευγένεια…» και «Πιθανόν να αποδειχθεί καλύτερος πρωθυπουργός παρά αρχηγός της αντιπολίτευσης…..».

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Γ. Παπανδρέου χάθηκε με το….κανό και τον έψαχνε το λιμενικό, αλλά το γεγονός θάφτηκε – μετά το γνωστό συμβάν με το ποδήλατο, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για εξευτελισμό… Επίσης δυστυχώς δεν έχει πρόβλημα με την οικογενειοκρατία “Μετά θα πάρει σειρά ο γιός του ή η κόρη του… Οι Έλληνες πιστεύουν με πάθος στο θεσμό της οικογένειας. Εδώ γίνονται τραγουδιστές τα παιδιά των τραγουδιστών…”. Βέβαια ο μέσος Έλληνας ψηφοφόρος ψήφισε και τον αστυνόμο Θεοχάρη για βουλευτή,  αλλά η κληρονομική διαδοχή είναι κάτι που αρέσει σε όσους  συμπαθούν τη μοναρχία κύριε Χωμενίδη μου. Χώρια που οι νεότεροι Καραμανλήδες και Παπανδρέου είναι πιο “μικροί” από τους προγόνους τους…..

Πάντως έχει το θάρρος να ασκήσει κριτική στον Λαζόπουλο.

Advertisements

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: