Βαρύγδουπες δηλώσεις

«…..Ή θα προχωρήσουμε μπροστά με μεγάλες αλλαγές και τομές, για να κερδίσουμε το μέλλον με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Ή θα γυρίσουμε πίσω στην αδράνεια, στην αβεβαιότητα και στην μιζέρια.

Η κυβέρνηση Καραμανλή είναι αποφασισμένη να προχωρήσει μπροστά. Να βάλει, όπως πάντα, το εθνικό συμφέρον πάνω απ’ όλα. Να προχωρήσει στα επόμενα δύο χρόνια στις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που για τρεις ολόκληρες δεκαετίες δεν έγιναν πράξη. Μόνο έτσι θα διασφαλίσουμε το μέλλον της πατρίδας μας»

Ερωτώ: Γιατί δεν έγιναν όλες αυτές οι τομές τα προηγούμενα χρόνια;

Είναι σίγουρη η κυβέρνηση πως βάζει πάνω απ’ όλα το εθνικό συμφέρον; Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν για το αποτέλεσμα των μυστικών διαπραγματεύσεων με το ΝΑΤΟ, μιας και θα έχουμε Τούρκο διοικητή σε Ελληνικό έδαφος. Επίσης κάναμε και συμφωνία για την υφαλοκρηπίδα με τους Αλβανούς χωρίς να κερδίσουμε τίποτα.

Επειδή οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις θα αφορούν τους μισθούς του δημοσίου τομέα, μήπως θα έπρεπε αυτές να αφορούν ΟΛΟΥΣ τους υπαλλήλους; Όσοι μπήκαν στην εργασία μετά το 1992 αδικούνται αρκετά από το ασφαλιστικό, τώρα θα αδικήσουμε τους νεότερους και στην μισθοδοσία;

Αλλά τι κάθομαι και ρωτάω, τα κόμματα  διαφημίζονται κανονικά στις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες, εκείνες που σκοτώνουν κόσμο και κανείς δεν μιλάει…..

Advertisements

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: