Το σκεπτικό των τρομοκρατών

Τώρα βάζουν βόμβες και σε εκκλησίες! Το σκεπτικό είναι προφανές: να μην πατάει ο κόσμος στις εκκλησίες και έτσι να μην γεμίζει το παγκάρι. Άσε που αντί να ασχολείται με τον Θεό, μπορεί να διαβάσει και κανέναν Μαρξ, κανένα κόκκινο βιβλίο, καμιά Αυγή.

Αν και δεν το βλέπω, το πολύ να πάμε την τηλοψία σε νέα ρεκόρ (4 ώρες την ημέρα, πρώτοι στον κόσμο).

Οι επόμενοι στόχοι μάλλον θα είναι τα μαιευτήρια και τα νεκροταφεία.

Από τα πρώτα έχουνε ξεκινήσει καλοί και κακοί, αλλά προέχει να εξοντωθούν οι κακοί, αν πεθάνουν και μερικοί καλοί, τι να κάνουμε… Με όνειρο – στόχο του κάθε Έλληνα γονέα για να μπει το βλαστάρι του στο Δημόσιο, είναι σαφές πως όοολα τα μωρά αφού ανέβουν στην πίστα θα γίνουν στην συνέχεια όργανα του συστήματος , μερικά σίγουρα θα γίνουν δολοφόνοι, άλλα γουρούνια – δολοφόνοι και άλλα μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι . Βάλτε και τους ρατσιστές και τα αφεντικά μαζί. Τι να τα κάνουμε επομένως τα μικρά; Άλλωστε οι λαθρομετανάστες είναι το μέλλον της χώρας, θα φέρουμε όσους χρειάζεται για να το διασφαλίσουμε. (Έλληνας είναι όποιος μετέχει της Ελληνικής παιδείας, όπως έγραφε γνωστή πρώην ποιοτική φυλλάδα την 25η Μαρτίου, δείχνοντας ένα μαυράκι). Πάντως οι λαθρομετανάστες θα διορίζονται και στην αστυνομία, να δούμε τι θα γράφει το indymedia αν κάποιος αστυνομικός λαθρομετανάστης σκοτώσει κανένα Ελληνόπουλο. Μάλλον δεν θα γράψει τίποτα.

Στα νεκροταφεία, με τις βόμβες θα καταργηθούν τα στεφάνια, οι πολυπληθείς πομπές, και φυσικά οι καφέδες, πράγμα που θα είναι ένα τεράστιο χτύπημα στις πολυεθνικές του καφέ. Επίσης θα χτυπηθεί και η βιοημαχανία ζάχαρης αφού θα μειωθεί η κατανάλωση εκείνου του αρτοσκευάσματος που δίνουν στα μνημόσυνα.

(Επειδή υπάρχουν και ηλίθιοι, σαν αυτούς που έγραψαν κάτω από 25 στο τεστ δεξιοτήτων, τα παραπάνω είναι καθαρή ειρωνία – μην τα πάρετε στα σοβαρά….)

Τώρα θυμήθηκα έναν παλιό συνάδελφο που ήθελε να ρίξει ρουκέτες στα «φανάρια της Ρενώ», αφού εκεί κόλαγε στην κίνηση. Τις προάλλες ένας ηλικωμένος στο δρόμο μου έλεγε πως έπρεπε κάποιος να ρίξει μολότωφ στη ΔΕΗ, μιας και ο υπάλληλος τον έγραφε στα απόκρυφα του.

Μήπως εκτός από τρασνξέουαλ και γκέι (όπως διάβασα στην έγκυρη Athens Voice) είμαστε όλοι τελικά και τρομοκράτες;

Advertisements

1 comment so far

  1. VK in Athens on

    Καλά μεταξύ μας…ο Έλληνας πάντα έκρυβε ένα τρομοκράτη μέσα του. Εδώ βρε στην επίθεση των Δίδυμων Πύργων δεν νομίζω ότι υπήρξε έστω και ένας Έλληνας που δεν σκέφθηκε έστω και για ένα δευτερόλεπτο ότι καλά να πάθουν οι κωλο…!!! Σε λίγα δευτερόλεπτα βέβαια επανερχόμαστε στη τάξη! Άσε που ο τρομοκράτης μας βγάζει και από τον κόπο να κάνουμε εμείς την επανάσταση. Κοινώς θέλει πάντα κάποιον άλλο να του κάνει τη δική του δουλειά!!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: