Ανακαλύψεις

Οι δημοσιογράφοι όπως μπορείτε να δείτε εδώ, ανακαλύπτουν πόσο απατηλές είναι οι πιστοποιήσεις. Μένει να το ανακαλύψει και το κράτος.

Φυσικά όποιος έχει ασχοληθεί με οποιονδήποτε τρόπο με αυτό το κομμάτι, είτε αφορά την ποιότητα είτε την ασφάλεια, το ξέρει.  Άλλωστε δεν υπάρχουν μελέτες που να αποδεικνύουν πως με τις πιστοποιήσεις βελτιώνεται κάτι, υπάρχουν όμως μελέτες που αποδυκνείουν το αντίθετο. Με την πιστοποίηση απλώς αναγκάζεσαι να τηρείς κάποιες υποτυπώδεις διαδικασίες, έτσι ώστε να μην στήσεις τα πάντα όταν έρθει η ώρα της επιθεώρησης. Θα στήσεις μόνο το 40%.

Έτσι είναι όταν οι επιθεωρήσεις γίνονται με ραντεβού. Όλα στήνονται όπως πρέπει και όλα βγαίνουν άψογα. Την επόμενη γίνονται πάλι μπουρδέλο.

Advertisements

2 Σχόλια

  1. tsakf on

    Όλες οι πιστοποιήσεις τελικά είναι για να λειτουργεί ακόμα ένα γραφειοκρατικό σύστημα, και να εμποδίζει τους αδύναμους, να βγάλουν νέα προϊόντα καθώς όλη αυτή η διαδικασία κοστίζει.

    Τώρα εάν η κρίση τα γονατίσει όλα, θα ξεχαστούν όλα αυτά, γιατί, θα πρέπει να ξαναπάρει μπροστά η οικονομία. Κάτι που δεν με χαλάει ιδιαίτερα, γιατί πολλά χρόνια πριν, χωρίς αυτές τις πιστοποιήσεις, πάλι η ζωή κυλούσε μια χαρά, με τα ίδια, ή λιγότερα προβλήματα.

  2. phlou...flis on

    γενικά μας πήραν ΟΛΟΙ είδηση πως νοιαζόμαστε για κέθε είδους πτυχία και θα μας πάρουν τα σώβρακα


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: