Όλα στη φόρα

Μετά από πολύμηνη χρήση του pidgin επέστρεψα στο msn (ήθέλα να προσφέρω τεχνική υποστήριξη στο αίσθημα, αλλά ανεπιτυχώς….). Ανακάλυψα πως η Microsoft έχει μετατρέψει το windows live σε δελτίο ταυτότητας. Είναι σαφώς επηρεασμένο από το facebook, αλλά επικεντρώνεται περισσότερο στα προσωπικά στοιχεία και συνήθειες. Φυσικά δεν πρόκειται να συμπληρώσω τίποτα.  Άλλωστε δεν χρησιμοποιώ καν το facebook, γρήγορα απενεργοποίησα τον λογαριασμό μου. Τους ανθρώπους με τους οποίους θέλω να έχω επαφή τους βρίσκω στο τηλέφωνο.

Στα μείον:

(-)Δυστυχώς μου διέγραψε τα σχόλια των φωτογραφιών που είχα ανεβάσει παλιά. Δεν πειράζει, υπάρχει και το picasa του μεγαλύτερου μεγάλου αδελφού. Επίσης το ονοματεπώνυμο εμφανίζεται εξ ορισμού.

Στα συν:

(+)Επίτέλουν ενεργοποιήθηκε το sky drive και για την Ελλάδα. 25GB! Αν προσέφερε και κάποια εφαρμογή για διαδικτυακό backup θα ήταν μια χαρά. Το Nero online backup ζητάει 100 Ευρώ για ένα χρόνο και για την ίδια χωρητικότητα….Αλλά μάλλον δεν θέλει για την ώρα η Microsoft να φάει το ψωμί των εταιρειών που βγάζουν λεφτά από τα διαδικτυακά backup. Κρίμα.

(+)Στην παρουσίαση των φωτογραφιών έχει ενεργοποιηθεί ένα εφφέ σαν το ambilight της Philips

Advertisements

No comments yet

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: